Het probleem
De Gasten van Landal Aelderholt missen acitiviteiten, omdat er niet genoeg reclame wordt gemaakt.
De oplossing
Verschillende promotie posters die te zien zijn op het park en op de social media kanalen. De postere moeten een consistente huisstijl hebben, zodat het bij Landal past.
Tienerhost
Als eerst heb ik een poster gemaakt voor de tienerhost, dit is een programma voor de tieners op het park (12 t/m 18). Eerst werd er alleen maar op aankomst dagen geflyerd door de tienerhost, maar door de poster toe te voegen komt er meer aandacht voor deze doelgroep. De ouders van de tieners zijn altijd erg positief over het tienerhost programma, dus waarom zouden we het niet nog meer promoten!
Bollo!
Bollo komt elke dag langs minimaal een keer per dag, maar meestal drie keer per dag! Maar ook dit werd niet altijd goed verteld aan de gasten. Hierdoor kwam er vaak in de recensies terug dat Bollo vaker langs moest komen. Terwijl hij er vaak is. De poster zorgt ervoor dat gasten bewust worden van de verschillende Bollo momenten. 
Skyflyer
De Skyflyer is een van de nieuwste en populairste activiteiten op het Landal park, maar extra promotie kan natuurlijk geen kwaad.

Knuffel maken
Knuffel maken is een van de schattigste activiteiten op het park. Het is leuk voor jong en oud. Zelf vind ik de foto's van de knuffels echt super leuk. Ik vind het namelijk erg leuk om kleine voorwerpen (knuffels, etc) groot te laten lijken. De achtergrond heb ik via Adobe Stocks gedownload.
Landal Bakery
Chocololly's, Zomerfruit taartjes of brownies.... wie vind dat nou niet lekker! Bij Landal Bakery kun je al deze lekkernijen zelf bakken. Voor deze poster heb ik gebruik gemaakt van de beeldbank van Landal Greenparks en heb ik gebruik gemaakt van Adobe Stocks. Het ontwerp heb ik wel zelf bedacht.
The Greatest Showman!
Dames en heren, jongens en meisje.... Welkom bij The Greatest Showman! Afgelopen zomer was de woensdagavond de avond voor het hele gezin. Elke woensdag zetten het entertainment team van Landal Aelderholt een fantastische show neer. Zelf was ik verantwoordelijk voor het licht en geluid tijdens de show!
Muziek Bingo
Voor de poster muziek bingo heb ik de verschillende foto's en achtergronden gevonden door middel van Adobe Stock. Ik heb wel zelf het gehele ontwerp bedacht en uitgewerkt.
Aelderholt by Night
Aelderholt by Night is een avond vol muziek & gezelligheid. De poster moest een late night gevoel geven.
Meer informatie in de app!
Op de Landal App kun je alle activiteiten terug vinden die te doen zijn op het park. Sommige gasten weten dit niet door middel van deze poster zullen ze de app meer gaan gebruiken.
Activiteiten planning
Ik heb ook het planbord bijgewerkt eerst was dit erg onduidelijk. Nu kun je snel en overzichtelijk zien wat & wanneer welke activiteiten plaats vinden. Het uiterlijk van de planning zal ook worden aangepast met het seizoen. Zo hadden we in de zomer een groene planning en nu in de herfst een oranje/herfstige planning. De winter planning volgt nog.

You may also like

Back to Top